Het verhaal van Doopsuiker Hanne begon in 2008 toen ik zwanger was van onze jongste dochter Hanne.  Ik ontdekte toen de liefde voor het vak en besloot een doopsuikerwinkel te openen. Vele jaren en nog veel meer afgewerkte manden later, ben ik nog elke keer verwonderd door het eindresultaat. Bij Doopsuiker Hanne kan u terecht voor het bestellen van doopsuikerverpakkingen en alle toebehoren, zowel in onze winkel als op onze webshop.  Wij bieden alles aan voor de zelfvuller met uitgebreid advies of wij verzorgen uw volledig afgewerkte mand naar uw wensen. Daarvoor kan u ook terecht onze winkel te Merelbeke.  Daar werken wij graag op afspraak zodat we voldoende tijd voor u kunnen voorzien.

 Wij verzorgen uw doopsuiker maar ook commnie/lentefeestbedankjes, trouwbedankjes en attenties tgv verjaardag of jubilea. 

Bij vragen mag u mij gerust contacteren. Vind je iets niet op onze webshop, nog niet alles staat erop, vraag het gerust...  

Doopsuiker is een verankerde traditie in België, echter in heel de wereld wordt de geboorte van een kindje gevierd met de nodige geschenkjes. Zo leveren wij ook in het buitenland. 

ONZE GROOTSTE TROEF :
uw idee uitgewerkt in ons ontwerp op uw geboortekaartje en allerlei kartonnen doosjes gedrukt, op blikken doosjes, flesjes, magneten, wikkels, stickers, …
Ook verschillende kleuren glansfolie, goud, zilver, rosé, brons, blauw, fuxia, ...